Új generációs lakásnézés

Lakást eladni / kiadni és keresni is kín sokszor. Rémisztő képminőség, hiányos adatok keserítik meg a keresést, miközben tulajdonosi részről meg az a probléma, hogy ingyen vagy közvetítő nélkül hirdetni csak limitált képmennyiséggel lehet.

Így hirdesd meg a lakásodat vagy bármilyen más ingatlanodat, közvetítő vagy súlyos pénzek nélkül is eredményesen!

Az ingatlankeresők számára a legfontosabb, hogy nem akarnak kínos képeket nézni. Emellett, nem akarják találgatni a megadott infókat. Arra van szükségük, hogy minden világosan láthatóan, minőségi tolmácsolásban a szemük előtt legyen. Döntést akarnak hozni, ám ez csak akkor lehetséges, ha megvan hozzá minden szükséges tudásuk.

Épp ezért, nagyon fontos, hogy a fotózásnál figyelj az alábbiakra:

  • megfelelő fényviszonyok közt történjen - azaz legyen világos, napos a lakás;
  • a lámpafényes fényképezést, villanyt és vakut felejtsd el;
  • tegyél rendet - senki sem kíváncsi más rumlijára, és az olyan kis apróságaira, mint például az elöl hagyott piperecikkek, főleg nem;
  • mindent a legjobb állapotban rendezz el, de ne rejtegess semmit - ha bútorozottan adod ki a lakást, és kopás van például a szekrényen, ne takard el, de ne is az kerüljön fókuszba;
  • egy-két hangulatkeltő aprósággal egészítsd ki az összképet, például kekszekkel az asztalon egy csatosüvegben, virágcsokorral az éjjeliszekrényen stb.

living-room-527646_1920.jpg

A fotózás eszköze sem mindegy: ha neked nincs, akkor kérj kölcsön valakitől egy jobb minőségű képet készítő fényképezőgépet! Persze, a mobilok sem rosszak, de esetükben az elektronika nagyon gyenge, és mesterséges intelligencia "javítja" a képeket, ami sokszor nem ad szép eredményt.

Lehet-e lakást eladni / kiadni a hirdetési felületek elkerülésével?

Igen! A klasszikus hirdetőoldalak kihagyásával, pusztán a social media-n keresztül is lehetséges az ingatlan eladása vagy kiadása. Ehhez megfelelő, részletes hirdetési szövegre és figyelemre méltó, igényes vizuális anyagra lesz szükség.

Új generációs lehetőség - 3D virtuális séta

Nyugat-Európában már rohamosan terjed, és hamarosan ide is be fog gyűrűzni a virtuális valóságra épülő körbejárás, lakásnézés. Ennek az egyik legkomolyabb előnye, hogy akár távból is lehet gyorsan, mégis átgondoltan döntést hozni, miközben a hirdetőnek is időt spórol meg, ha nem kell újra meg újra körbemutogatni az ingatlant. A Matterport Camera például milliméterre pontos méretaránnyal készít felvételt az ingatlanról, minden részletet jól láthatóan megmutat, és ráadásként még VR-szemüveggel is szemlélhető a vele készített felvétel.

KATTINTS, ÉS SÉTÁLJ KÖRBE EGY NAGYVÁROSI GARZONBAN!

Ezzel nincs vége a virtuális séta nyújtotta előnyöknek, hatékonyabb értékesítési esélyeknek - sőt! A felvétel 2D-s, méretarányos alaprajzot készíteni is segít. Ez a hirdetésekben szintén gyakran keresett, mégis méltatlanul kevesen élnek vele, hogy világosan látható alaprajzot osszanak meg. Továbbá, a felvételen, a sétán megjelölhetők tartalmi pontok. Ott le lehet írni például, hogy marad a bútor a lakásban, vagy épp bizonyos összegért eladó a mosógép, netán, hogy a felvétel készülte óta az a falrész át lett festve. Szóval számos olyan fontos információ osztható meg a virtuális séta kijelölt pontjain, amelyet személyesen is elmondanál hirdetőként. Ezekre a pontokra egyébként nemcsak szöveges, hanem videós vagy fotós tartalmi elemeket is el lehet helyezni, ami szintén előny.

lakas1.png

Ahogy a távoli ügyintézés és az online lehetőségek begyűrűztek mindennapjainkba a vírushelyzet alatt, olyan lendülettel fejlődnek folyamatosan, és maradnak velünk a későbbiek során is. A virtuális séta is egy ilyen megoldás, amellyel kiváló minőségű képi anyag osztható meg az eladó vagy kiadó lakásról, ráadásul, ezt az extrát a végére hagytuk... A kiemelkedő vizuális anyag miatt a potenciális bérlő vagy vásárló magasabb összeget is hajlandó kifizetni, mintha sima, közepes minőségű fotókon látná az ingatlant.

Az új generációs lakásnézés távolról történik, mégis teljesen élethűen! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3D VIRTUÁLIS SÉTA PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖKKEL ÉS KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSCSOMAGBAN: VIRTUAL TWIN

FACEBOOK | INSTAGRAM

A bejegyzés trackback címe:

https://virtualtwin.blog.hu/api/trackback/id/tr9616651748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

3D virtuális séták

Friss topikok

süti beállítások módosítása