5 szolgáltatástípus, ahol MUSZÁJ 3D virtuális sétát tenned pénzköltés előtt

Nézd meg jól, hol-mikor-milyen kínálatból vásárolsz, milyen szolgáltatást rendelsz meg vagy foglalsz le! A 3D virtuális séták "szemeid helyett szemeid" lehetnek a távolból is. Milyen szolgáltatások esetén érdemes így körbenézni, hogy sokkal magabiztosabban, értelmesebben költhesd a pénzed?

budapest_bistro_2.png

1. Kiállítás, kulturális esemény

Mivel a múzeumok, galériák rászorultak a vírushelyzet alatt, hogy online is tartsanak tárlatvezetéseket, a legtöbb ilyen szolgáltató már rendelkezik 3D virtuális séta-lehetőséggel. Most pedig, hogy már személyesen is látogathatók az intézmények, felmerül a kérdés, hogyan használják ezt? Egyszerű: betekintést engednek a kiállításba!

Ha nem tudod eldönteni, érdekel-e egy adott program, élj a lehetőséggel, és nézz bele virtuálisan. Így biztosra mehetsz, és nem látogatsz meg potyára egy kiállítást, ami végül nem tetszik.

Ugyanez igaz a "performanszok" esetén is. A nem klasszikus, hanem interaktív színházi eseményeknél már van mód előre beletekinteni, mi várna rád a programon, így sokkal könnyebben hozhatsz döntést arról, megnézd-e személyesen is.

esti-kornel-i-resz-die-abenteuer-des-kornel-esti-i-teil-06102021_154416.jpg

2. Áruházak

Nyilván egy boltnak a leírásából már nagyjából felmérhető, milyen kínálatra számíthatsz, de sosem árt egy kicsit extrán is körbenézni. Például 3D virtuális séta útján, amennyiben a vállalkozás ezt lehetővé teszi. Így szintén elkerülhető a felesleges idő-ráfordítás! 

Tételezzük fel, hogy konyhabútort keresel, de nem tudod, mekkora választéka van az adott áruháznak, mert nincs minden termék megosztva a webshopon, vagy nincs is webshop egyáltalán. A virtuális sétán előre megnézheted, elegendő-e számodra a kínálat mértéke!

3. Rendezvényhelyszínek

Ez talán az egyik legfontosabb pont! Eljegyzés, esküvő, szülinap, megemlékezés... Mindegyikhez szükség lehet egy rendezvénytérre. Azonban pár fotó alapján nehéz megmondani, vajon optimális-e a mérete, megfelelnek-e az arányok vagy épp, milyen extra lehetőségeket rejt az adott helyszín.

A 3D virtuális séta pont azt a célt szolgálja, hogy világosan lásd a rendezvénytér adottságait, és valóban olyan helyet bérelj ki, amely megfelelő.

Mindezt úgy eldöntve, hogy akár a kanapédról sem kell felkelni, nincs időkiesés olyan helyek megnézésével, amelyek végül érdektelenek. Az igazán extra 3D-virtuális séták teljesen méretarányosak, így például a dekoráció tervezése is sokkal könnyebb lehet.

4. Szállások

A szállások esetén számos konfliktus és keveredés adódik abból, hogy fotók alapján vendégként rosszul méred fel az apartman / szoba méretét vagy állapotát. Ugyanez igaz lehet a hotel épületére is, például az egyes részlegek közti távolságokra vagy a wellness-tér méretére vonatkozóan.

Kerüld el a csalódásokat, és ahol ezt biztosítják, menj végig a 3D virtuális sétán! Így könnyebben választasz számodra ideális szálláshelyet, esetleg konkrét szobatípust vagy apartmant.

- A vendéglátóhelyekre ugyanez igaz lehet!

5. Ingatlan-értékesítés, bérbeadás

Legyen szó otthonról vagy irodáról, ha 3D virtuális sétát kínál a hirdetésfeladó használd ki! A legtöbb esetben - kiváltképp, ha Matterport Camerával vették fel a teret - milliméteres pontossággal láthatsz minden arányt, illetve egyértelműen felmérheted az ingatlan állapotát is.

Nem egyszer belsőépítészek is el szokták kérni a sétából készült 2D-s alaprajzot és méretarányos képeket, hiszen kiválóan tudnak dolgozni ezzel, pontosabb árajánlatot tudnak adni a megrendelőnek is.

beringbungi-360-12112020_154243.jpg

Szolgáltató vagy? Élj te is a 3D virtuális séta lehetőségével!

Ne ijedj meg attól, hogy esetleg "nem téged választanak" az érdeklődők, vagy el se mennek a boltodba! Ha nem kell végigmutogatni nekik a rendezvényhelyszíned, vagy nem lézengenek vásárlás nélkül végig a bolton, esetleg nem lesz belőlük csalódott vendég, azzal te csak jól jársz.

Mert, egyrészt, nagyobb eséllyel találnak meg a RELEVÁNS vásárlók és vendégek, másrészt, a 3D virtuális séta lehetősége még sok helyen nem adott - így egy pluszpontot már mindenképp nyertél, mind marketing, mind pedig szimpátia tekintetében.

3D VIRTUÁLIS SÉTA PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖKKEL ÉS KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSCSOMAGBAN: VIRTUAL TWIN

FACEBOOK | INSTAGRAM

A bejegyzés trackback címe:

https://virtualtwin.blog.hu/api/trackback/id/tr9216633364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

3D virtuális séták

Friss topikok

süti beállítások módosítása